polievky - strukoviny dobre ladia so zeleninou, hubami, zemiakmi, obilninami
placky - rozmixujte strukovinu, pridajte korenie, bylinky, vajíčko a múku, tvorte placky a smažte dozlatista z oboch strán
zapečená - fazuľu môžete zapekať podobne ako mleté mäso, napr. na lasagne alebo musaku
v omáčke - fazuľa môže skvele nahradiť mäso v omáčke
kaša - rozmixovaná strukovina slúži dobre ako príloha
šalát - vychladenú fazuľu možno zamiešať do šalátu a obohatiť tak jeho chuť, výborne bude chutiť s kukuricou, paprikou, paradajkami a chutným dipom
fazuľovo-tekvicové nugetky - recept nájdete v časopise Dobroty jeseň 2016 na str. 7
nátierka - strukoviny mixujte s dusenou alebo pečenou zeleninou, s uvarenou ryžou, s vločkami, s hubami, s uvarenými obilninami, s nátierkami z orechov a semienok, s trochou kvalitného panenského oleja
Pinto fazule sú tradičnou súčasťou mexickej kuchyne. Často sa pridávajú ako náplň do burritos. Fazule sa musia vopred namočiť aspoň na osem hodín a následne minimálne 45 minút variť. Pinto fazule majú múčnu konzistenciu, čo sa dá dobre využiť napríklad pri príprave nátierok alebo náplní.
Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich biokvalitu ocenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia.
Fazuľa pinto je stredne veľká strakatá fazuľa. Má skvelú jemne pikantnú chuť. Široké využitie v kuchyni. Vychutnajte si ju v biokvalite. Vhodná na prípravu nátierok alebo náplní.
Pozrite sa, kde môžete produkt kúpiť:
Na sklade • 1 variant3,42 €90 % • 626 recenziíUdržateľný e-shopĎalšie informácie
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.